nou web de l'Aula de música tradicional:

L'Aula de Música Tradicional i Popular és un programa formatiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació que, a través del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, vetlla per la promoció dels instruments tradicionals proporcionant una formació artística en el camp de la música tradicional que garanteixi la màxima qualitat.

 L'actual programa formatiu respon a la voluntat de preservació de repertoris, instruments, timbres, maneres d'interpretació, formacions bàsiques i contextos festius diversos que sovint arriben només per tradició oral. Aquests elements són part del patrimoni cultural i eines d'expressió individual i col·lectiva. La transmissió d'aquests valors pretén garantir el coneixement de la funció que tenen els instruments tradicionals en els diferents àmbits festius i rituals, i dotar l'alumne de criteri propi envers aquests elements. Així mateix, amb aquets coneixements adquirits, l'AMTP promou la creació de nous repertoris i noves maneres d'interpretació d'acord amb les influències contemporànies.

 El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana atorga en finalitzar els cicles formatius els títols propis d'Instrumentista Tradicional i de Mestre Instrumentista Tradicional.

http://www.amtp.cat/

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter